Вибухом в Енергодарі поранене «керівництво» загарбницької псевдополіції - ГУР

Вибухом в Енергодарі поранене «керівництво» загарбницької псевдополіції - ГУР

Відео
Укрінформ
У результаті вибуху в тимчасово захопленому Енергодарі на Запоріжжі  поранення дістали начальник міського відділу загарбницької "поліції", полковник Міністерства внутрішніх справ Росії (Чувашська республіка) Павло Чесанов та ще низка псевдопосадовців.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає Укрінформ.

За даними ГУР, у п'ятницю, 18 серпня, в Енергодарі проходила нарада керівників міської псевдополіції.

Близько 09:23 в кабінеті начальника "установи" пролунав потужний вибух. Чисельні поранення, крім полковника Чесанова, дістали його заступник з оперативної роботи, керівник слідчого відділу, начальник чергової частини та керівники низки підрозділів. Одразу після вибуху їх терміново доправили до місцевої лікарні.

Читайте також: У Мелітополі лунали вибухи - мер

Після оперативного обстеження поранених із тимчасово захопленого Мелітополя були терміново викликані три реанімобілі. Уже звідти планується евакуація військовими гелікоптерами на територію Росії.

За інформацією розвідки, крім розміщення управління "поліції", цю будівлю використовували як помешкання особового складу російських військ. Унаслідок вибуху будинок зазнав значних пошкоджень, пожежа поширилася на 3-5 поверхи.

Читайте також: «Бавовна» у селі під Маріуполем: Андрющенко каже про влучання у табір росіян

На цей час район події заблокований. Можливість пересування Енергодаром для цивільних суттєво обмежена. У місті повністю вимкнена мережа Інтернет.

Як повідомляв Укрінформ, в Енергодарі у захопленому загарбниками приміщенні стався вибух.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-