Загарбники зранку обстріляли з танків Авдіївку

Загарбники зранку обстріляли з танків Авдіївку

Фото
Укрінформ
Російські загарбники вранці обстріляли з танків Авдіївку, у Курахівській громаді обстрілу з «Ураганів» зазнало сільгосппідприємство.

Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На Донецькому напрямку зранку росіяни обстріляли з танків дві вулиці Авдіївки. У Курахівській громаді з «Ураганів» обстріляне сільгосппідприємство», - зазначив посадовець.

За його словами, на Волноваському напрямку внаслідок обстрілів пошкоджено господарчу споруду у Богоявленці, під вогнем були Максимівка і Вугледар.

Читайте також: Війська РФ обстріляли Нікополь і Марганецьку громаду з «Градів» та важкої артилерії

У Північному (Горлівський напрямок) поранено двох людей, пошкоджено п’ять будинків і адмінбудівлю; у Дружбі пошкоджений будинок.

По Костянтинівці загарбники випустили чотири залпи зі «Смерчів», унаслідок чого пошкоджено дев’ять будинків, газогін і дві лінії електропередачі. У Часовоярській громаді пошкоджень зазнали чотири будинки. Кілька будинків пошкоджені і в Рай-Олександрівці Миколаївської громади.

Читайте також: Армія РФ за добу 61 раз обстріляла Херсонщину, шестеро поранених

Щодо Лисичанського напрямку, за словами Кириленка, у Сіверську одна людина загинула і троє поранені, зруйновано адмінбудівлю, пошкоджено два будинки. У Лиманській громаді загинула людина у Ямполі, одну особу поранено у Торському.

Як повідомляв Укрінформ, 15 серпня внаслідок обстрілів загинули чотири жителі Донеччини та семеро були поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-