Сили тероборони отримали від благодійників 200 великокаліберних кулеметів

Сили тероборони отримали від благодійників 200 великокаліберних кулеметів

Укрінформ
Бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України отримали 200 великокаліберних кулеметів від благодійного фонду “Повернись живим”.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба Сил ТрО повідомляє у Фейсбуці.

“У рамках спільного проєкту благодійного фонду “Повернись живим” та OKKO “ОКО ЗА ОКО 2” фонд закупив за кордоном і передав бригадам Сил ТрО ЗСУ 200 великокаліберних кулеметів”, - ідеться у повідомленні.

Великокаліберні кулемети дозволяють знешкоджувати ворожу піхоту та вражати російську легку бронетехніку на відстані до 800 метрів. Також вони допомагають боротися з повітряними цілями загарбників на низькій висоті.

Читайте також: Сили тероборони отримали модульний табір, розроблений за стандартами НАТО

“Партія у 200 нових великокаліберних кулеметів — тільки початок. Фонд “Повернись живим” разом із ОККО продовжують акумулювати кошти на 40-мм автоматичні гранатомети і 82-мм міномети”, - зазначили у ТрО.

У Силах ТрО нагадали, що для долучення до озброєння ТрО варто заправлятися PULLS 95 або PULLS Diesel у мережі АЗК ОККО. З кожного літра цих видів пального 1 грн автоматично передається на зброю для ТрО. Також можна перейти за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, підрозділ розвідників, який виконує бойові завдання на фронті, отримав партію FPV-дронів від волонтерського штабу “Українська команда”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-