Зеленський отримав шеврон від 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс»

Зеленський отримав шеврон від 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс»

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський отримав від командира 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» шеврон і плакетку бригади.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Вітаючи захисників із Днем піхоти України та вручаючи державні нагороди бійцям, у відповідь отримав від командира 10-ї ОГШБ шеврон і плакетку бригади. Це дуже цінно для мене. Девіз бригади – «Зі щитом або на щиті». І з кожним боєм воїни це доводять. Перемагати попри все. Дякую вам, воїни, за вашу результативність!”, - зазначив Зеленський. 

Він зауважив, що із початком повномасштабного вторгнення 10-та окрема гірсько-штурмова бригада виконувала бойові завдання на Волинському та Поліському напрямках, а 8-й окремий гірсько-штурмовий батальйон діяв на Бориспільському та Харківському напрямках. 

Читайте також: Зеленський розповів про шеврон 44-ї бригади, який отримав у подарунок під час поїздки на фронт

За його словами, саме завдяки успішним діям підрозділів бригади було звільнено 16 населених пунктів у Київській і 4 населених пункти в Харківській області. Нині воїни бригади з честю та гідністю виконують бойові завдання на Донецькому напрямку. 

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський продемонстрував шеврони, які напередодні отримав від українських військовослужбовців на Донеччині, й поділився історією про Героя України Сергія Дудіна.

Фото: Телеграм / Zelenskiy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-