Війська РФ обстріляли село на Херсонщині, поранена жінка

Війська РФ обстріляли село на Херсонщині, поранена жінка

Фото
Укрінформ
Війська РФ обстріляли село Новодмитрівка на Херсонщині, поранень зазнала 33-річна жінка.

Про це повідомив перший заступник голови облради Юрій Соболевський у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Маємо невелике уточнення щодо кількості поранених за минулу добу внаслідок обстрілів російських військових по звільнених громадах Херсонщини. Ще одна жінка звернулась за медичною допомогою. Вона отримала легкі поранення вчора і самостійно прибула до лікарні сьогодні", - написав Соболевський.

За його словами, за минулу добу загалом три особи зазнали поранень через російську агресію.

У свою чергу, в ОВА додали, що до лікарні звернулася 39-річна жителька Веселого, яка вчора ввечері постраждала внаслідок ворожого мінометного обстрілу. У неї діагностували поранення спини та плеча.

Читайте також: Ракетна атака по Запоріжжю: двоє загиблих, ще двоє поранені

Також уже сьогодні у селі Новодмитрівка окупанти вдарили по житловому будинку. Поранення обличчя зазнала 33-річна жінка, її шпиталізували у стані середньої тяжкості.

Як зазначили у Херсонській обласній прокуратурі, попередньо, обстріл було здійснено з РСЗВ. Пошкоджено щонайменше шість приватних будинків, господарські споруди.

"Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, 30 липня близько 11:10 російські війська вчергове обстріляли мирне населення Білозерської громади", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, російська армія минулої доби, 29 липня, здійснила 69 обстрілів Херсонської області, дві людини зазнали поранень.

Фото: Херсонська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-