Росіяни випустили по Авдіївці чотири ракети, є загиблий та поранена

Росіяни випустили по Авдіївці чотири ракети, є загиблий та поранена

Укрінформ
Російська окупаційна армія сьогодні випустила по м. Авдіївка Донецької області чотири ракети, внаслідок чого загинув чоловік, поранена жінка.

Про це повідомив у Телеграмі очільник Авдіївської МВА Віталій Барабаш, передає Укрінформ.

Він зазначив, що сьогодні о 10:32 військові РФ випустили по Авдіївці чотири ракети. Дві з них влучили в територію Авдіївського коксохіма, ще дві - в стару частину міста.

«Сьогодні, окрім пораненої зранку жінки, в результаті артобстрілу на власному подвір’ї по вулиці Чистякова загинув чоловік 1954-го року народження. А міг би жити», - зазначив Барабаш.

За його словами, у Авдіївці залишається понад 1700 осіб. Він закликав виїжджати з міста та допомогти це зробити тим, хто там залишається.

Читайте також: Війська РФ обстріляли з танків звільнену Козачу Лопань, пошкоджені ЛЕП і будинки

«Наші контакти незмінні, все, що потрібно для безпечної евакуації, є. Пристосуватися на новому місці допоможемо і підтримаємо гуманітарною допомогою. Головне - знайдіть бажання змінити режим «стрес і небезпека» на «життя триває», - зауважив він.

Як повідомлялося, російські загарбники за минулу добу, 24 липня, вбили двох жителів Донецької області, ще десятьом - завдали поранень.

Фото: t.me/Віталій Барабаш

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-