Ворог хоче захопити Мар'їнку - росіяни продовжують штурми, на сході йдуть запеклі бої

Ворог хоче захопити Мар'їнку - росіяни продовжують штурми, на сході йдуть запеклі бої

Укрінформ
Армія РФ продовжує зосереджувати наступальні зусилля на Авдіївському та Мар'їнському напрямках, щоб захопити Мар'їнку.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив речник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень, передає Укрінформ.

"Протягом минулої доби ворог 25 разів атакував наші позиції, здійснив 615 обстрілів, застосовуючи танки, РСЗВ і ствольну артилерію. Загалом противник здійснив 11 авіаударів і вісім разів атакував із неба, застосовуючи, зокрема, дрони-камікадзе", – сказав він.

Читайте також: На Таврійський напрямок армія РФ підтягнула резерви з батальйону «Ахмат-Восток»

Крім того, "ворог провів невдалі наступи у бік села Рівнопіль. Окупанти завдали авіаудару по селу Сторожеве, ворог обстріляв понад 15 населених пунктів".

За словами Шершня, противник продовжує штурми з метою захопити Мар’їнку та створити умови для окупації Авдіївки на Донеччині.

Шершень також повідомив, що наступальні операції Сил оборони відзначаються поступовим рухом уперед на Мелітопольському та Бердянському напрямках, попри те, що ворог намагається повернути втрачені позиції. Він додав, що росіяни продовжують зосереджувати наступальні зусилля на Авдіївському та Мар'їнському напрямках. "Його мета не змінилася – оволодіти Мар'їнкою", – сказав речник.

Читайте також: На півдні прикордонники вполювали російський дрон з вибухівкою

Як повідомлялося, днями на Таврійському напрямку в полон здалися 19 російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-