Ворог обстріляв із артилерії Вовчанськ - пошкоджені будинки, є постраждалий

Ворог обстріляв із артилерії Вовчанськ - пошкоджені будинки, є постраждалий

Укрінформ
Російські війська вночі та вранці обстріляли Вовчанськ на Харківщині.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА. Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Уночі, о 00:14, окупанти обстріляли з артилерії Вовчанськ. У місті пошкоджено дев'ятиповерховий житловий будинок. Внаслідок обстрілу зазнав осколкового поранення 62-річний чоловік, його госпіталізували”, - зазначив він.

При цьому Синєгубов додав, що о 2:05 та о 5:00 загарбники знову обстрілювали місто, внаслідок чого пошкоджено приватний і багатоквартирний будинки. Люди не постраждали.

Читайте також: Ворог зосередив зусилля на п’яти напрямках, йдуть важкі бої

«Протягом доби по області окупанти завдавали авіаційних, мінометних та артилерійських ударів у Куп’янському, Харківському, Ізюмському, Чугуївському, Богодухівському районах», - поінформував Синєгубов.

За його словами, вдень 7 липня з території РФ ворог здійснив 7 мінометних обстрілів по с. Тимофіївка Богодухівського району, внаслідок чого пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди.

З артилерії загарбники обстріляли село Івашки. Зафіксовано близько 10 ударів по території цивільних сільськогосподарських підприємств. Постраждалих немає.

Читайте також: На п'яти напрямках за добу сталося 36 бойових зіткнень

Близько 17:00 внаслідок обстрілу сталося займання хвойного лісу поблизу села Кучерівка Куп’янського району, горіла хвойна підстилка на площі близько 3 га. О 19:50 пожежу ліквідували.

Піротехніки ДСНС за добу обстежили 14,8 га території Харківської області, виявили та знешкодили 80 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомлялось, 6 липня російські війська вели обстріли Харківської області з мінометів та артилерії, здійснювали авіаційні удари.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-