Ракети С-300 та «Шахеди» по цивільних: Гуменюк розповіла про нічну атаку росіян

Ракети С-300 та «Шахеди» по цивільних: Гуменюк розповіла про нічну атаку росіян

Єдині новини
Укрінформ
Російські загарбники вночі тероризували Південь ракетами С-300 та "Шахедами" по мирному населенню.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

«Ворог вночі не давав спокою на Півдні. Зокрема застосували нетиповий спосіб - ракети С-300 по мирному населенню. Били по правому берегу, намагаючись нанести максимальне ураження. Під ураженням опинились житлові квартали кількох населених пунктів та заклади освіти. Є руйнування, уточняється інформація щодо постраждалих», - сказала Гуменюк

Вона зауважила, що йдеться про населені пункти Інгулець, Високе, Олександрівка – це правий берег і досить глибоко за лінією фронту.

Речниця пояснила, що ворогу неспокійно через наступ наших військ, і вони тиснуть на мирне населення.

Гуменюк також повідомила, що на Півдні 10 «Шахедів» було знищено - сім над Миколаївщиною, три на Криворіжжі. Ворог також атакував рекреаційну зону Очакова. Сталося займання. Поки інформація про постраждалих не надходила. На Криворіжжі влучили в приватне підприємство, спалахнула пожежа, люди не постраждали, вогнеборці все вчасно загасили.

Читайте також: Армія РФ здійснила 67 обстрілів Запорізької області, загинула жінка

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 7 липня 2023 року російські війська атакували Україну іранськими ударними дронами Shahed-136/131. Повітряні Сили знищили 12 ударних БпЛА.

Фото: armyinform.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-