Ворог уночі вдарив по селу на Запоріжжі, зруйнована будівля гімназії

Ворог уночі вдарив по селу на Запоріжжі, зруйнована будівля гімназії

Фото
Укрінформ
Вночі під час сигналу повітряної тривоги російські війська обстріляли Комишуваху Запорізької області, зруйнувавши будівлю гімназії.

Про це в Телеграмі повідомляє Комишуваська громада, передає Укрінформ.

"Вночі російські окупанти завдали удару по Комишувасі. Вщент зруйнована Комишуваська гімназія "Джерело", - йдеться у дописі.

Обійшлося без поранених і загиблих. 

Читайте також: Загарбники обстріляли дві прифронтові громади на Запоріжжі, є загиблий та поранені

У селищній раді поінформували, що гімназія «Джерело» створена у 1959 році. Цей опорний заклад має філії у трьох селах громади, у ньому одночасно могли навчатися понад 800 учнів.

Під час воєнного стану у приміщенні гімназії облаштували "пункт незламності".

Селищна рада оприлюднила відео, якою була гімназія. У 2021 році за програмою «Велике будівництво» заклад пройшов реконструкцію: було проведено капітальний ремонт, оновлено дизайн, налаштовано системи опалення, освітлення, водопостачання та водовідведення. У гімназії обладнали сучасні кабінети хімії, біології і математики, комп’ютерні класи та спортивну залу, встановили сучасне обладнання – інтерактивні проєктори, дошки та інше. 

Також був розроблений проєкт благоустрою території. У гімназії мали з’явитися багатофункціональний спортивний майданчик, легкоатлетичний сектор, тренажери, тенісний корт, альтанки для проведення занять на свіжому повітрі та багато чого іншого. Завершення робіт планувалося на 2023 рік.

Раніше повідомлялося, що протягом доби ворог здійснив 58 обстрілів по території 18 мирних населених пунктів: атакував передмістя обласного центру, 4 ракетні удари прийшлися по Комишувасі, двічі бив з РСЗВ по Левадному, 52 артилерійські удари здійснив по Оріхову, Гуляйполю, Залізничному, Степногірську та навколишніх прифронтових селах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-