«За батька нашого - Бандеру»: Нацгвардійці відбили атаку ворога на Луганщині

«За батька нашого - Бандеру»: Нацгвардійці відбили атаку ворога на Луганщині

Укрінформ
На Луганщині бійці Національної гвардії ліквідували 40 загарбників і поранили понад сотню, відбиваючи їхні атаки.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі.

«Бійці 50-го полку імені полковника Семена Височана Національної гвардії України спільно з іншими підрозділами Сил оборони успішно відбили атаку російських військових та закріпилися на нових позиціях у Луганській області. Попри чисельну перевагу противника, українським військовим вдалося знищити 40 окупантів, поранити понад 100 ворожих солдатів і знищити їхню техніку», - написав глава області.

Він додав, що російські війська продовжили атаку, але нацгвардійці відбили другий наступ і відновили контроль над позиціями.

Читайте також: Росіяни обстріляли чотири населених пункти на звільненій території Луганщини

«Бій тривав приблизно 18 годин і включав спільну роботу різних груп, а також підтримку аеророзвідки та корекцію вогню. Українські військові продемонстрували мужність та вміння, не відступаючи й не віддавши території російським силам», - зазначив очільник Луганської області.

Як повідомляє Суспільне, це відбулося 19 та 20 червня 2023 року.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України перехопили стратегічну ініціативу і просуваються біля Бахмута Донецької області.

Фото: Національна гвардія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-