Армія РФ атакувала Білозерку на Херсонщині, є поранена

Армія РФ атакувала Білозерку на Херсонщині, є поранена

Оновлено
Укрінформ
Армія РФ атакувала Білозерку Херсонської області, поранена 71-річна жінка, її госпіталізували.

Про це повідомляє Херсонська ОВА у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Армія рф атакувала Білозерку, – поранено мирну жінку», - йдеться у повідомленні.

В ОВА інформують, що через обстріл постраждала 71-річна жінка, яка знаходилася на подвірʼї. З пораненням ноги її шпиталізували до лікарні.

Як зазначається, ворог вдарив по будівлі місцевої музичної школи. Також пошкоджені приватні будинки, газопровід та лінії електропередач, що були поруч.

Читайте також: Обстріл Сумщини: у лікарні померла жінка, яка напередодні дістала поранення

Як повідомляв Укрінформ, війська РФ за добу 95 разів обстріляли Херсонщину, випустивши при цьому 644 снаряди з мінометів, артилерії, «Градів», танків, безпілотників та авіації. Одна людина загинула, семеро — дістали поранення.

Через ранковий ворожий обстріл житлових кварталів Херсона та Антонівки забороненими запалювальними боєприпасами пошкоджені водопровід, газопровід, обʼєкт критичної інфраструктури, горіли житлові будинки.

ЗСУ восени визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Жителів звільненого правобережжя на Херсонщині, яке обстрілюється ворогом, закликають мінімізувати перебування на відкритому просторі, тому що більшість поранень люди зазнають, перебуваючи саме на вулиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-