Обстріл Херсона й області: поранені четверо місцевих жителів і двоє волонтерів

Обстріл Херсона й області: поранені четверо місцевих жителів і двоє волонтерів

Фото
Укрінформ
Прокуратура розпочала розслідування за фактами російських обстрілів 22 червня Херсонщини, під час яких зазнали поранень четверо місцевих жителів та двоє волонтерів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі Херсонська обласна прокуратура.

«За процесуального керівництва Херсонської та Олешківської окружних прокуратур розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 22 червня близько 12:30 росіяни з тимчасово окупованої території Херсонщини обстріляли з артилерії обласний центр. Також російські війська вели вогонь по населених пунктах Білозерської громади.

Читайте також: Ворог обстріляв Херсон, поранені дві людини

У прокуратурі повідомили, що внаслідок обстрілів поранення отримали четверо місцевих жителів та двоє волонтерів, які прибули на Херсонщину для надання соціальної допомоги людям.

Двоє з травмованих знаходиться у тяжкому стані. Лікарі борються за їх життя.

Як повідомляв Укрінформ, 22 червня на Херсонщині були поранені 86-річна жінка та 25-річний хлопець, лікарі борються за їх життя – вони потрапили під удар на власному подвірʼї.

Також під ворожий вогонь потрапили й студенти-волонтери з Рівного, які допомагали херсонцям. Це два молоді хлопці, 25 та 23 роки. У них поранення середнього ступеня тяжкості, медики надають їм допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-