Росіяни протягом дня 33 рази обстріляли прикордоння Сумщини

Росіяни протягом дня 33 рази обстріляли прикордоння Сумщини

Укрінформ
На Сумщині протягом дня росіяни здійснили 33 обстріли прикордоння, зафіксовано 223 вибухи.

Про це повідомляє Сумська ОВА у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Протягом для росіяни здійснили 33 обстріли прикордоння. Зафіксовано 223 вибухи. Обстрілів зазнали обстрілів Миколаївська, Миропільська, Хотінська, Краснопільська, Білопільська, Ворожбянська, Юнаківська, Есманська, Середино-Будська, Глухівська, Новослобідська, Великописарівська громади», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Унаслідок обстрілу росіянами Сумщини загинули двоє цивільних – батько та син

Зазначається, що у Великописарівській громаді внаслідок одного з артобстрілів поранення отримали 2 цивільні особи (жінки), одну з діагнозом осколкове поранення плеча доставлено до медичного закладу, другій надано медичну допомогу на місці. Також пошкоджено два приватні житлові домоволодіння.

Також у Білопільській громаді внаслідок одного з артобстрілів пошкоджено багатоквартирний житловий будинок та господарське приміщення, автомобіль та телевежу. Загинуло 2 цивільні особи. Пошкоджено багатоквартирний житловий будинок та три магазини, хлібний кіоск.

Внаслідок одного з обстрілів Ворожбянської громади пошкоджено два багатоквартирні житлові будинки.

Читайте також: Росіяни обстріляли сім прикордонних сіл Сумщини і Чернігівщини

У Глухівській громаді зазнала руйнувань трансформаторна підстанція та приміщення цеху одного з підприємств, два багатоквартирні житлові будинки, гараж, газова труба, ЛЕП, автомобіль.

Як повідомлялося, унаслідок чергового обстрілу російськими військами Сумської області загинули двоє цивільних – батько та син.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-