Росіяни за день обстріляли прикордоння Сумщини понад 20 разів - пошкоджена телевежа

Росіяни за день обстріляли прикордоння Сумщини понад 20 разів - пошкоджена телевежа

Укрінформ
Російська армія протягом дня 21 раз обстріляла прикордонні території Сумської області, пошкодивши, зокрема, телевежу, елеватор та лінію електропередач.

Як передає Укрінформ, про це Сумська обласна військова адміністрація повідомила в Телеграмі.

Так, загалом за день у прикордонні регіону зафіксовані 119 вибухів. 19 з них пролунали в Есманській громаді: три — зі ствольної артилерії, 16 — з мінометів.

Білопільську громаду загарбники атакували теж із застосуванням артилерії і мінометів — відбулися сім і 17 вибухів відповідно. Унаслідок ворожого артобстрілу пошкоджень зазнала телевежа.

З артилерії і мінометів росіяни обстріляли й Миропільську громаду, спричинивши сім і шість вибухів. Артилерійським вогнем пошкоджені приватне домоволодіння, два магазини, лінія електропередач, приміщення селищної ради та пасіка.

На Великописарівську громаду загарбники скинули шість мін.

Мінометних ударів від російських військ зазнали також Дружбівська, Хотінська, Середино-Будська і Краснопільська громади. В останній ворожим вогнем пошкоджені елеватор і обладнання.

У Дружбівській громаді внаслідок російських обстрілів пролунали чотири вибухи, у Хотінській — два, у Середино-Будській — п'ять, у Краснопільській — десять.

Читайте також: Загарбники обстріляли два райони Дніпропетровщини

Зноб-Новгородську громаду загарбники атакували з мінометів і станкових гранатометів (АГС), спричинивши десять і двадцять вибухів відповідно.

Шалигинську громаду ворог обстріляв з артилерії, пошкодивши адміністративну будівлю. Зафіксовані десять вибухів.

Як повідомляв Укрінформ, 16 червня під ударами російських військ перебували 13 прикордонних громад Сумської області. У Шалигинській ворожим вогнем були пошкоджені приватний будинок, лінія електропередач, цивільні автомобілі та нежитлове приміщення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-