Росіяни обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини - пів сотні влучань

Росіяни обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини - пів сотні влучань

Укрінформ
Російські війська станом на 16:00 16 червня обстріляли з мінометів і артилерії вісім прикордонних населених пунктів Чернігівської та Сумської областей, здійснивши загалом пів сотні влучань.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування "Північ" повідомило у Фейсбуці.

Чернігівську область загарбники атакували п'ять разів. Зокрема, з 12:55 до 13:40 у районі Грем’яча відбулися десять влучань, імовірно, з мінометів 120-міліметрового калібру.

З 14:30 до 14:55 в районі Костобоброва росіяни здійснили 16 влучань, імовірно, з такої ж зброї. Ворожі міни влучили в нежитлову будівлю.

У подальшому російські війська били по регіону, імовірно, некерованими авіаційними ракетами: близько 15:00 зафіксовані два влучання в районі Леонівки, близько 15:15 — чотири влучання в районі Янжулівки, близько 15:30 — ще чотири влучання в районі Галаганівки.

Сумську область російська армія обстріляла тричі. В усіх випадках ворог застосовував, імовірно, міномети 120-міліметрового калібру.

Так, з 11:40 до 11:45 зафіксовані два влучання в районі Чуйківки, з 12:03 до 12:05 — три в районі Старікового, з 12:55 до 13:33 — дев'ять влучань у районі Соснівки.

Читайте також: У Херсоні внаслідок обстрілів кількість поранених зросла до 23, з них троє дітей

Інформація про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури, крім влучання в Костробоброві Чернігівської області, у жодному з випадків не надходила.

Як повідомляв Укрінформ, у прикордонних громадах Сумської області вночі та зранку 14 червнязафіксовані дев'ять обстрілів, унаслідок яких пошкоджені приватні будинки, газопровід та лінія електропередачі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-