Повітряні сили повідомлятимуть про загрози в режимі онлайн у Телеграмі

Повітряні сили повідомлятимуть про загрози в режимі онлайн у Телеграмі

Укрінформ
Повітряні сили ЗСУ на своєму офіційному Телеграм-каналі повідомлятимуть населення про загрози ракетних ударів та атак дронами-камікадзе типу Shahed.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Командування Повітряних сил полковник Юрій Ігнат, передає Укрінформ.

Речник порадив брати інформацію лише з перевірених офіційних каналів.

"Так, дійсно, дуже багато моніторингових пабліків сьогодні існує, які надають інформацію. Громадяни довіряють тому чи іншому пабліку і постійно хочуть бачити свіжу, оновлену інформацію щодо того, хто саме і з якого напрямку, і як атакує. У Повітряних силах ми теж, зрештою, будемо це робити, громадян це турбує, багато запитів було від ЗМІ", — повідомив Ігнат.

Читайте також: Повітряні сили ЗСУ попереджають про загрозу балістики для трьох регіонів

За його словами, Повітряні сили у Телеграм-каналі будуть сповіщати про нічні атаки дронами-камікадзе Shahed-136, загрози ракетних ударів з бомбардувальників Ту-22, Ту-95 та Ту-160, а також ударів ракетами "Калібр" із підводних та надводних човнів у Чорному морі у Телеграмі.

Відео: Телемарафон "Єдині новини"

Як повідомлялося, раніше Повітряні сили ЗСУ попереджали про пуски крилатих ракет "Калібр" з Чорного моря 16 червня. Наразу у Києві працює ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-