Росіяни зранку атакували Харківщину, двоє поранених

Росіяни зранку атакували Харківщину, двоє поранених

Укрінформ
У Харківській області двоє людей дістали поранення внаслідок ворожих обстрілів.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

За його словами, 12 червня вранці внаслідок обстрілу села Вільхуватка Богодухівського зазнав поранення 40-річний чоловік.

Як зауважив очільник ОВА, вночі ворог завдав ракетного удару по селу Хорошево Харківського району. Зруйнований 2-поверховий житловий будинок, ще один 2-поверховий будинок пошкоджений, сталася пожежа. В будинках ніхто не проживав, ніхто не постраждав.

“Близько 5:30 ранку росіяни завдали ракетного удару з ЗРК С-300 по смт Шевченкове Куп'янського району, пошкоджений об'єкт цивільної промисловості та житловий будинок. Зазнав поранення 33-річний цивільний чоловік”, - повідомив очільник ОВА.

Читайте також: На Харківщині чоловік підірвався під час скошування трави

У Вовчанську Чугуївського району внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені щонайменше два житлові будинки.

У селі Липці Харківського району також пошкоджений приватний будинок.

Як зазначив очільник ОВА, внаслідок обстрілу з РСЗВ "Ураган" села Циркуни Харківського району пошкоджені щонайменше 10 житлових будинків, гаражі та господарчі споруди.

“Протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та ракетного озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів області”, - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області російські війська 10 червня двічі обстріляли магістральний аміакопровід в Куп'янському районі. Витоку аміаку та загрози для людей немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-