Жоден воїн не може бути відправлений на бойове завдання непідготовленим - Наєв

Жоден воїн не може бути відправлений на бойове завдання непідготовленим - Наєв

Укрінформ
Усі підпорядковані Командувачу Об’єднаних сил ЗСУ угруповання не повинні відправляти на виконання бойових завдань непідготовлених військовослужбовців.

Про це командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв зазначив на брифінгу під час військових навчань, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Підготовку наших хлопців я оцінюю дуже високо, але для того, щоб вони почували себе впевненішими на полі бою, ми проводимо такі тренування. Мій наказ кожному сержанту кожного угруповання, бригади: жоден воїн не має бути відправленим на виконання бойових завдань непідготовленим. Підготовка – це дуже важливо", – сказав він.

На думку Наєва, навчання з досвідченими командирами – це "справжня бойова сила". Командувач висловив переконання, що це сприяє збереженню життів військових та ефективному виконанню бойових завдань.

Читайте також: Російська ДРГ намагалась проникнути на Сумщину приблизно 2,5 місяці тому – Наєв

Генерал-лейтенант наголосив, що в усіх угрупованнях, які йому підпорядковуються, контролюється ситуація щодо підготовки військовослужбовців.

Як повідомляв Укрінформ, за словами командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, ситуація на північному напрямку наразі повністю контрольована Силами оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-