Зеленський: Робимо все для забезпечення водою тих, хто отримував її з Каховського водосховища

Зеленський: Робимо все для забезпечення водою тих, хто отримував її з Каховського водосховища

Відео
Укрінформ
Влада на всіх рівнях робить усе, щоб урятувати людей і забезпечити питною водою тих, хто отримував її з Каховського водосховища.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні до співвітчизників, передає Укрінформ.

«Влада на всіх рівнях робить усе, щоб врятувати людей і забезпечити питною водою тих, хто отримував її з Каховського водосховища. Кривий Ріг та вся Дніпропетровщина, міста і села Херсонщини, Миколаївщини, Запоріжжя – як би не було важко, маємо допомогти людям», - зазначив Президент.

Глава держави подякував усім рятувальникам, військовим, представникам місцевих громад, кожному регіону, які допомагають людям із південних районів, затоплених внаслідок російського теракту.

«Я вдячний усім, хто наразі проводить і допомагає з евакуацією людей з міст і сіл, які затопило водою з Каховського водосховища. Дуже важливо зараз – дбати одне про одного і по максимуму допомагати», - додав глава держави.

Читайте також: Підрив Каховської ГЕС: Кабмін виділив понад ₴2,3 мільярда на забезпечення регіонів водою

Як повідомляв Укрінформ, російські війська 6 червня здійснили підрив Каховської ГЕС. Внаслідок підриву машинної зали зсередини станцію повністю зруйновано.

Генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота заявив, що Північнокримський канал внаслідок підриву Каховської ГЕС залишиться без води.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-