У низці укриттів Києва вже провели косметичний ремонт

У низці укриттів Києва вже провели косметичний ремонт

Фото
Укрінформ
Влада столиці намагається привести укриття до відповідних вимог, в низці таких об’єктів провели косметичний ремонт, інші чекають своє черги.

Про це у Телеграміповідомила пресслужба Київської міської військової адміністрації, передає Укрінформ.

"В Києві триває перевірка захисних споруд цивільного захисту. Сьогодні перший заступник начальника КМВА генерал-майор Володимир Кидонь проконтролював роботу підкомісії Дніпровського району. Всі укриття намагаються привести до відповідних вимог. В низці таких об’єктів провели косметичний ремонт, інші чекають своє черги", – йдеться у повідомленні.

За даними Кидоня, проблем ще вистачає. Деякі укриття потребують додаткових місць для сидіння. Інші укриття не обладнані засобами пожежогасіння. Ще на одному окремому об’єкті генерал-майор акцентував увагу на укріплені додаткової захисної стіни з мішків, аби люди не постраждали від вибухової хвилі. Оскільки підвал розташований на цокольному поверсі.

У межах перевірки голова комісії КМВА відвідав укриття усіх форм власності: державної, комунальної та приватної.

"Найголовніша вимога до всіх балансоутримувачів – вільний доступ громадян до укриттів", – зазначили в КМВА.

Перевірки триватимуть і надалі в усіх районах міста.

Читайте також: Укриття по всій країні перевіряють понад 2 тисяч груп – ДСНС

Як повідомляв Укрінформ, в Україні станом на 5 червня рятувальники, поліцейські та представники місцевих органів виконавчої влади вже перевірили 50 195 укриттів, з яких 32% виявилися зачиненими або непридатними до використання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-