Російські війська зранку обстріляли Куп'янськ

Російські війська зранку обстріляли Куп'янськ

Укрінформ
Армія Російської Федерації за добу обстріляла чотири райони Харківської області, поранень зазнали троє осіб. Зранку росіяни завдали ударів по Куп'янську.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

"Сьогодні о 6:00 ранку росіяни обстріляли Куп'янськ. Пошкоджено житлові будинки, гаражі, господарчі споруди. Обійшлося без постраждалих", - ідеться у повідомленні.

Протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та ракетного озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів.

Читайте також: Росіяни вночі двічі обстріляли Нікополь, пошкоджені будинки й церква

Учора ввечері загарбники з території РФ завдали ракетних ударів по місту Чугуїв. Пошкоджені будинки та господарчі споруди, попередньо - без потерпілих.

У смт Золочів Богодухівського району поранено 40-річного цивільного чоловіка та жінку 38 років, пошкоджено будівлю дитячої спортшколи.

У Куп'янському районі через ворожі обстріли сталася лісова пожежа. У селі Піщане пошкоджено приватний житловий будинок, поранена жінка 58 років.

Як повідомляв Укрінформ, 4 червня Чугуївська, Куп’янська та Богодухівська окружні прокуратури Харківської області розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни з боку Російської Федерації.

Фото: Олег Синєгубов/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-