Війська РФ зранку вдарили по Харківщині - пошкоджені будинки і заклад культури

Війська РФ зранку вдарили по Харківщині - пошкоджені будинки і заклад культури

Укрінформ
Російська армія вранці 4 червня з вертольотів і танків масовано обстріляла населені пункти Чугуївського і Богодухівського районів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, “сьогодні вранці ворог вкотре масовано обстріляв Вовчанськ Чугуївського району. В місті пошкоджено адміністративну будівлю, частково зруйновано 2 будинки та господарські споруди”.

Крім того, зранку росіяни з вертольотів обстріляли село Івашки Богодухівського району. Обійшлося без масштабних руйнувань і жертв.

“Внаслідок ранкового танкового обстрілу села Гур'їв Козачок Богодухівського району зафіксоване пряме влучання у будівлю Будинку культури, який зазнав значних пошкоджень”, - повідомив очільник ОВА.

Читайте також: Ворог обстріляв 22 населених пункти на Запоріжжі, є руйнування

Як зауважив Синєгубов, протягом минулої доби, 3 червня, ворог продовжував обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів області.

Так, у селі Петропавлівка Куп'янського району пошкоджено об'єкт цивільної промисловості, приватний будинок та господарські споруди.

У селі Івашки Богодухівського району пошкоджено будівлі ферми.

Крім того, у Вовчанську пошкоджено заклад освіти, два приватні житлові будинки та автомобіль.

Внаслідок обстрілу села Першотравневе Ізюмського району пошкоджено приватний будинок, отримала поранення 74-річна жінка.

За словами Синєгубова, протягом минулої доби обстрілів у Харкові не зафіксовано.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж доби 2 червня на Харківщині ворог масовано обстрілював прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів.

Фото ілюстративне Олег Синєгубов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-