На Харківщині ворог масовано обстрілював прифронтові населені пункти та прикордоння

На Харківщині ворог масовано обстрілював прифронтові населені пункти та прикордоння

Укрінформ
На Харківщині упродовж минулої доби ворог масовано обстрілював прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів області, є загиблі й поранені.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Ворог масовано обстрілював прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Сьогодні о 4:30 ранку ворог з мінометів обстріляв с. Івашки Богодухівського району. Загинув чоловік 67 років. У селі пошкоджено двоповерховий багатоквартирний та приватний будинки. Також пошкоджено об'єкт цивільної промисловості», - повідомив Синєгубов.

За його словами, унаслідок ворожих обстрілів протягом минулої доби у с. Лиман Чугуївського району пошкоджено два приватні будинки, сталася пожежа. У с. Олександрівка Богодухівського району зруйновано один будинок.

А внаслідок чергового удару керованими авіабомбами по смт Ківшарівка Куп’янського району пошкоджено житловий будинок. Двоє людей загинули, – 61-річний чоловік та жінка 45 років. Крім того, отримали поранення три літні жінки та трирічний хлопчик.

Унаслідок танкового обстрілу смт Дворічна Куп'янського району поранення зазнали чоловік і жінка 70 та 73 років.

Поблизу сіл Морозова Долина та Леміщине Богодухівського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль, в якому їхала сім'я з трьома дітьми. За уточненою інформацією, загинула 37-річна жінка. Водій автомобіля, чоловік 36 років, отримав поранення. Дві дівчинки 12 та 15 років та хлопчик 12 років зазнали поранень. Стан хлопчика важкий.

Близько 18:10 біля с. Сулигівка Ізюмського району в лісі, на невідомому вибуховому пристрої підірвався чоловік 40 років. Від отриманих травм він загинув на місці.

Читайте також: Ворог за добу обстріляв вісім громад Сумщини: загинула людина, є руйнування

Як повідомлялось, 1 червня ворог завдав ракетного удару по місту Харкову та продовжував обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-