Уночі росіяни вдарили по Торецьку — пошкоджені 15 багатоповерхівок, двоє поранених

Уночі росіяни вдарили по Торецьку — пошкоджені 15 багатоповерхівок, двоє поранених

Фото
Укрінформ
На Донеччині серед ночі російські загарбники завдали удару по місту Торецьк, унаслідок чого поранено дві людини.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Серед ночі росіяни завдали удару по Торецьку — поцілили у школу, де був розташований Пункт незламності. Це вже не перше влучання у цю школу - окупанти навмисно цілять в об'єкт, який надає гуманітарну допомогу й підтримку цивільним людям. Також у місті пошкоджено 15 багатоповерхівок, 5 приватних будинків і 7 адмінбудівель. Дві людини дістали поранення», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Волноваському напрямку було пошкоджено три будинки в Новоукраїнці, під обстрілами також Пречистівка та Богоявленка Вугледарської громади.

Читайте також: Ворог уночі випустив по Україні 15 ракет і 18 «шахедів» - усі знищені

На Донецькому напрямку впродовж доби сім разів ворог обстріляв Курахівську ТГ: без постраждалих, пошкоджено чотири багатоповерхівки, 13 приватних будинків і одну адмінбудівлю. Зафіксовано обстріли Красногорівки та Максимільянівки Мар'їнської ТГ.

За словами Кириленка, на Горлівському напрямку під вогнем опинився Часів Яр, де одна людина поранена, пошкоджено чотири багатоповерхівки та дев’ять приватних будинків. У Костянтинівській ТГ пошкоджено чотири приватні будинки.

На Лисичанському напрямку дві людини було поранено у Сіверську, констатував керівник ОВА.

Як повідомлялося, минулої доби, 1 червня, російські війська вбили двох жителів Донеччини — в Авдіївці та Часовому Яру. Крім того, вдалося встановити інформацію щодо одного загиблого у Вугледарі. Ще 12 людей в області дістали поранення.

Донеччина постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог убиває та травмує цивільних мешканців, руйнує інфраструктурні об'єкти.

Фото: Телеграм/Павло Кириленко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-