У Повітряних силах відмовилися коментувати атаку дронів у Москві

У Повітряних силах відмовилися коментувати атаку дронів у Москві

Єдині новини
Укрінформ
Україна не коментує атаку дронів на території Російської Федерації.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, відповідаючи на запитання, чи вгамують росіян дрони на території РФ.

«Те, що в небі в Росії, ми не коментуємо. Може, когось вгамують, може, когось роздратують. Але що вони ще нам можуть зробити? Вже начебто все перепробували, і відповідно агонія кремлівського режиму вже не знає, як дати собі раду. Тому що немає успіхів очевидних, яких вони б хотіли досягти. Тому все, що залишається,  кошмарити нас ударами, зокрема, не лише Київ, а й прифронтова зона страждає не менше. Там постійні тривоги, застосування балістики, застосування зенітних керованих ракет С-300 і керованих авіабомб»,  зазначив речник.

Читайте також: Москву атакували дрони китайського виробництва, які прилетіли з Підмосков’я – InformNapalm

Як повідомляв Укрінформ, за даними російських ЗМІ, Москву та Підмосков’я атакували близько 25 безпілотників, більшу частину з них збили ППО в Підмосков'ї, частина дронів зачепилися за дерева і дроти, оскільки вони летіли на надмалій висоті. Три безпілотники врізалися в житлові будинки, але в одного з них не здетонувала вибухівка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-