Сили спецоперацій знищили спостережний комплекс РФ, який виявляв техніку й бійців ЗСУ

Сили спецоперацій знищили спостережний комплекс РФ, який виявляв техніку й бійців ЗСУ

Відео
Укрінформ
Бійці Сил спеціальних операцій Збройних сил України за допомогою ударного дрона знищили російський оптико-електронний комплекс "Іронія", призначений для спостереження та збирання інформації про різні об’єкти.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба Сил спецоперацій повідомила в Телеграмі.

Комплекс був встановлений загарбниками на одній з операційних ділянок. За його допомогою вони збирали інформацію про дії Сил оборони України та виявляли техніку й особовий склад ЗСУ.

Тепловізор і далекомір, якими оснащені такі комплекси, а також функція відеозйомки дозволяли ворогу вести цілодобове спостереження та вчасно реагувати на дії українських підрозділів.

"Група ССО України з допомогою ударного дрона відпрацювала по ворожому комплексу і знищила його, позбавивши противника важливого елементу розвідки. Під час роботи воїнів ССО їх прикриття забезпечували дружні підрозділи Сил оборони України", — зазначили в пресслужбі.

Читайте також: Сили спецоперацій знищили дві російських САУ на Херсонському напрямку

Як повідомляв Укрінформ, у ході розв'язаної проти України повномасштабної війни Російська Федерація втратила вже близько 203 тисяч 880 своїх військових і тисячі одиниць бойової техніки.

Фото: Ірина Назарчук/RFE/RL

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-