У Бердянську пролунали вибухи в районі аеропорту

У Бердянську пролунали вибухи в районі аеропорту

Фото
Укрінформ
У тимчасово окупованому Бердянську зранку пролунали вибухи в районі захопленого аеропорту.

Про це в Телеграмі повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Окупантам неспокійно навіть у глибокому тилу: військові бази вибухають, а «влучне» ППО не справляється. Сьогодні о 4-ій ранку серія бавовни підняла на ноги загарбників Бердянська. Вибухи були настільки потужними, що їх чули навіть мешканці навколишніх населених пунктів на півночі міста", - написав Федоров.

За його словами, у своїх пабліках загарбники звітували про «вдалу роботу ППО», проте місцеві мешканці бачили пожежу і густий дим у районі захопленого аеропорту. 

Читайте також: У Бердянську росіяни рвуть українські паспорти під час «перевірки» документів

Водночас в Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ повідомило, що в результаті нічного удару Сили оборони уразили штаб одного з підрозділів окупантів у Бердянську. Втрати ворога уточнюються.

Як повідомлялося, Генштаб ЗСУ поінформував, що минулої доби авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки ворога. Також знищено чотири ударні та сім розвідувальних БпЛА різних типів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 4 райони зосередження озброєння та військової техніки, склад боєприпасів, 4 артилерійські підрозділи на вогневих позиціях, один засіб протиповітряної оборони та ще одну важливу ціль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-