Росіяни обстріляли агропідприємство на Миколаївщині - пошкоджена будівля та техніка

Росіяни обстріляли агропідприємство на Миколаївщині - пошкоджена будівля та техніка

Укрінформ
У п’ятницю, 19 травня, росіяни обстріляли Степівську громаду Миколаївської області, пошкоджено техніку та будівлю аграрного підприємства, навчальний заклад і приватні будинки.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграміповідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

“О 02:00 ворожих обстрілів зазнало агропідприємство одного із населених пунктів Степівської громади, внаслідок чого пошкоджено техніку та будівлю підприємства. Вибуховою хвилею пошкоджено навчальний заклад та приватні будинки. Постраждалих немає”, - зазначив він.

Також, за словами Кіма,  о 03:50 ворог завдавав артилерійських обстрілів по акваторії Очаківської громади. Руйнувань та постраждалих немає.

Читайте також: ППО вночі знищила три російські ракети і 16 дронів Shahed

Крім того, як повідомляє Повітряне командування “Південь”, вночі 19 травня на Миколаївщині збили три російські крилаті ракети морського базування типу “Калібр”.

Як повідомляв Укрінформ, за словами Кіма, російські загарбники майже щодня обстрілюють Очаківську та Куцурубську громаду з Кінбурнської коси, щоб завадити включенню портів Миколаївської області до "зернового коридору”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-