Генштаб уточнив дані про нічну атаку: українські захисники знищили 25 ракет

Генштаб уточнив дані про нічну атаку: українські захисники знищили 25 ракет

Укрінформ
РФ цієї доби завдала чергового масованого ракетного удару по об’єктах цивільної та критичної інфраструктури України. Усі запущені ворогом 25 ракет знищили українські захисники.

Інформацію про ракетну атаку військові уточнили у вечірньому зведенні, повідомляє Укрінформ із посиланням на Фейсбук Генштабу.

«Російський агресор цинічно продовжує застосовувати тактику терору... За уточненою інформацією, для завдання ракетних ударів ворог використав 6 аеробалістичних ракет “Кинджал”, 9 крилатих ракет “Калібр” та 10 ракет наземного базування (С-400, “Іскандер-М”), з яких усі було знищено українськими захисниками», - зазначається у повідомленні.

У Генштабі додали: ще дві ракети з С-300 загарбники застосували по цивільній інфраструктурі Костянтинівки Донецької області.

Читайте також: Ігнат - про нічну ракетну атаку по Україні: росія вперше застосувала так багато «Кинджалів»

Зазнала руйнувань цивільна інфраструктура. Зокрема, внаслідок обстрілу населених пунктів Дворічна, Вовчанськ та Тищенківка Харківської області, є загиблі та поранені цивільні особи. Знищено також житлові приватні будинки, лікарня та інша цивільна інфраструктура.

«Протягом цієї доби агресор завдав 27 ракетних та 37 авіаційних ударів, здійснив близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах», - поінформували в Генштабі.

Читайте також: рф запускала «Шахеди» з Брянської області та зі східного узбережжя Азовського моря – Ігнат

Як повідомлялося у вечірньому зведенні, армія Російської Федерації зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, Сили оборони відбили численні атаки противника в районі Мар’їнки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-