Вразливість ППО ставить під загрозу стратегічні об'єкти в рф - британська розвідка

Вразливість ППО ставить під загрозу стратегічні об'єкти в рф - британська розвідка

Укрінформ
Удар безпілотників по стратегічно важливій російській авіабазі Сєща засвідчує вразливість російської протиповітряної оборони.

Про це у Tвіттері повідомляє Міністерство оборони Британії з посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

У Міноборони нагадали, що 3 травня кілька безпілотників завдали удару по авіабазі Сєща, що за 150 км на північ від кордону з Україною. Внаслідок цього важкий транспортний літак Ан-124, ймовірно, був пошкоджений.

За інформацією британської розвідки, Сєща є центром базування військово-транспортної авіації на заході росії і відіграла важливу роль у забезпеченні вторгнення рф в Україну. Крім того, росія використовує цей майданчик для запуску іранських БпЛА в напрямку Києва.

"Військово-транспортна авіація є добре забезпеченим ресурсами елементом російських ВПС, необхідним для транспортування через величезну територію країну. російське керівництво буде занепокоєне тим, що протиповітряна оборона залишається вразливою, що ставить під загрозу ключові стратегічні об'єкти, такі як бази ВТА", - вважають у британській розвідці.

Читайте також: ЗСУ вже знищили 199 460 російських загарбників

Як повідомляв Укрінформ, підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ минулої доби уразили пункт управління ворога, шість районів зосередження живої сили, чотири артилерійські підрозділи на вогневих позиціях тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-