У СБУ прокоментували вибух машини Прилєпіна

У СБУ прокоментували вибух машини Прилєпіна

Укрінформ
Служба безпеки України не підтверджує і не спростовує причетності до вибуху машини антиукраїнського пропагандиста Захара Прилєпіна, але наголошує, що єдина перспектива, яку вона можуть запропонувати окупантам, - це смерть.

Про це повідомили у пресслужбі СБУ у відповідь на запит Укрінформу.

«Офіційно ми не можемо ні підтвердити, ні спростувати причетність СБУ до тієї чи іншої бавовни, яка трапляється з окупантами та їхніми поплічниками. Разом з тим, як раніше неодноразово зазначав очільник СБУ Василь Малюк, для росіян, які принесли на нашу землю війну, загибель людей та насилля, бавовна палала, палає і буде палати», - зазначили у пресслужбі.

У відомстві додали, що смерть – це єдина перспектива, яку вони можуть запропонувати окупантам.

«Про те, хто стоїть за тим чи іншим випадком, зможемо говорити уже після нашої перемоги. Яка однозначно скоро настане», - акцентували в СБУ.

Читайте також: У Мелітополі підірвали автомобіль колаборанта

Як повідомлялося, машина Захара Прилєпіна вибухнула 6 травня у Борському районі Нижегородської області. Водій загинув, сам Прилєпін отримав важкі поранення, його мають оперувати. Слідчий комітет РФ порушив у зв'язку із вибухом кримінальну справу за статтею про теракт. Пізніше Слідком рф повідомив, що Олександр Пермяков, затриманий у справі про замах на антиукраїнського пропагандиста Захара Прилєпіна, дав свідчення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-