Обстріл «Епіцентру» в Херсоні: загинули троє працівників компанії

Обстріл «Епіцентру» в Херсоні: загинули троє працівників компанії

Фото
Укрінформ
Після ранкових обстрілів Херсона компанія «Епіцентр» припиняє роботу торговельного центру в місті. Працівникам запропонують роботу в магазинах мережі на безпечних територіях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії в Фейсбуці.

«Внаслідок терористичної атаки російських окупаційних військ в херсонському торговельному центрі «Епіцентр» було вбито та поранено мирних мешканців міста. Загинули троє працівників компанії: начальник відділу охорони, прибиральниця торгового залу та охоронець. Ще п’ятеро людей поранені. Серед них відвідувачі торгового центру. Загальна кількість жертв та постраждалих уточнюється правоохоронними органами», - йдеться в заяві.

Наголошується, що компанія надасть усю необхідну допомогу родинам співробітників, що загинули та постраждали внаслідок атаки.

«Наразі торговий центр припинить свою роботу. Всім працівникам буде запропоновано евакуюватися до більш безпечних зон та працевлаштуватися у торгових центрах мережі в інших регіонах», - зазначають у компанії.

Читайте також: Унаслідок обстрілів Херсонщини загинули 16 людей

Як повідомлялося, зранку 3 травня російські війська почали масивно обстрілювати місто Херсон та населені пункти області. Станом на 16:30 через хаотичні обстріли та влучання снарядів по об’єктах цивільної інфраструктури в обласному центрі загинули 12 людей; близько 22 - отримали травми різного ступеня тяжкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-