Війська рф завдали ракетного удару по Дружківці, пошкоджена будівля лікарні

Війська рф завдали ракетного удару по Дружківці, пошкоджена будівля лікарні

Фото
Укрінформ
На Донеччині вночі російські загарбники завдали ракетного удару по Дружківці, також обстрілів із «Градів» та артилерії зазнала Авдіївка.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Близько півночі росіяни завдали ракетного удару по Дружківці — незначні пошкодження отримала будівля лікарні. На Донецькому напрямку Авдіївка зазнала обстрілів з «Градів» та артилерії — без жертв, але є руйнування», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Горлівському напрямку відомо про одного загиблого у Бахмуті, у результаті у місті пошкоджено сім багатоповерхівок та три приватні будинки. У Костянтинівській громаді під обстрілами перебували околиці Костянтинівки та Предтечиного. Крім того, зафіксовано обстріли околиць Іллінівської громади. У Соледарській громаді потерпають Оріхово-Василівка, Міньківка, Федорівка та Міньківка.

Читайте також: Зеленський на Донеччині відвідав госпіталь і вручив бійцям нагороди

За словами Кириленка, також на Лисичанському напрямку ворожими обстрілами зруйновано два будинки, пошкоджено школу та крамницю у Переїзному Званівської громади.

Як повідомлялося, минулої доби, 18 квітня, російські війська вбили одного та поранили ще 13 жителів Донецької області.

Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог убиває й травмує цивільних мешканців, пошкоджує інфраструктурні об’єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-