російська армія упродовж двох днів завдала 17 авіаударів по Луганщині

російська армія упродовж двох днів завдала 17 авіаударів по Луганщині

Укрінформ
У Луганській області за дві доби армія рф здійснила 17 авіаударів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

"Протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії в районі Білогорівки. Армія рф не полишає сподівань захопити цей невеличких населений пункт, але котрий місяць натикається на спротив наших захисників. Артилерійських обстрілів цього разу зазнали Новоселівське, Невське, Кузьмине, Піщане, Білогорівка", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що крім артилерії, росіяни активно застосовують на цій ділянці фронту авіацію. Лише за попередні дві доби там зафіксовано 17 авіаударів.

В ОВА наголосили, що авіація Сил оборони України, у свою чергу, за добу завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також українські захисники збили 2 ворожих БпЛА типу «Орлан-10».

Читайте також: Авіація ЗСУ за добу завдала шість ударів по районах скупчення загарбників

Водночас підрозділи ракетних військ і артилерії, в той же час, уразили 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 склади боєприпасів противника, а також ворожу радіолокаційну станцію.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 13 квітня 2023 року ліквідували близько 180 тисяч 590 російських військових, при цьому за минулу добу - ще 540 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-