У росії створюють загони для вуличних боїв – ISW

У росії створюють загони для вуличних боїв – ISW

Укрінформ
Військове командування рф, імовірно, створює ротні загони у ключових формуваннях на передовій для ведення бойових дій у містах і посилення боєздатності підрозділів.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), передає Укрінформ.

Як зазначають в ISW, за даними українського офіцера запасу, захоплено документ, у якому детально описується набір особового складу для формування рот «Штурм Z». Вони будуть входити до складу підрозділів 8-ї загальновійськової армії (Південний військовий округ) та 1-го армійського корпусу ("днр").

Роти «Штурм Z», кожна з яких складається зі 100 чоловік, призначені для ведення бойових дій у містах або у складних географічних районах з метою захоплення важливих стратегічних об’єктів (опорних пунктів, командних пунктів та вузлів зв’язку). Особовий склад нових підрозділів проходить підготовку тривалістю 10-15 днів.

Читайте також: Сили спецоперацій показали, як нищать ворогів під Бахмутом

За даними аналітиків, роти «Штурм Z», ймовірно, будуть розгорнуті переважно вздовж лінії фронту Авдіївка – Донецьк, де підрозділи Південного військового округу рф ведуть постійні безуспішні наступальні операції.

Як повідомляв Укрінформ, Пентагон розслідує витік секретних документів у соцмережі, які стосуються планів США й НАТО щодо запланованого контрнаступу ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-