У Повітряних силах закликають ЗМІ не робити «переможні новини» про отримання МіГ-29

У Повітряних силах закликають ЗМІ не робити «переможні новини» про отримання МіГ-29

Укрінформ
У Повітряних силах закликали ЗМІ не робити "переможні новини" щодо отримання літаків МіГ-29 та наголосили на важливості отримання F-16 або інших багатоцільових літаків.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Повітряних сил з посиланням на речника Юрія Ігната.

"Прохання перестати маніпулювати заголовками, робити необґрунтовані "переможні новини" із передачі словацьких та польських МіГів, завдяки чому, цитую… "вдалось укомплектувати три бригади винищувачів"… І звідки взагалі взялась цифра 72?!" – зазначив Ігнат.

Він нагадав, що у складі Повітряних сил є п'ять винищувальних бригад, три із них мають на озброєнні МіГ-29. "Передача польських та словацьких МіГ-29 ДЕЩО посилить спроможності винищувальної авіації Повітряних сил у виконанні поточних бойових завдань, але в жодному разі не вирішить питання "контрнаступу", "перемоги" і т.д.", – підкреслив Ігнат.

Читайте також: На озброєнні ЗСУ вже є п'ять бригад винищувачів – Ігнат

Речник Повітряних сил вкотре наголосив, що для завоювання переваги в повітрі та перемоги Україні потрібні сучасні багатоцільові літаки із широким спектром озброєння.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Ігнат заявив, що росія переважає Україну в повітрі у 5-6 разів, тому Україна потребує багатоцільових літаків F-16, які можуть вражати повітряні, наземні та надводні цілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-