росіяни вночі обстріляли Курахівську громаду та Торецьк, є загиблі

росіяни вночі обстріляли Курахівську громаду та Торецьк, є загиблі

Фото
Укрінформ
На Донеччині російські війська уночі обстріляли Курахівську громаду та Торецьк, є загиблі мирні мешканці.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Уночі росіяни завдали потужних ударів по Курахівській громаді — застосували артилерію, зокрема касетні боєприпаси, та ракети. У місті пошкоджено торговельний комплекс, Укрпошту, Укртелеком, лікарню та декілька багатоповерхівок. На щастя, ніхто не постраждав», - написав очільник області.

Він зазначив, що також серед ночі двох ракетних ударів зазнав Торецьк, де дві людини загинули, пошкоджено будівлю шахти, ремонтно-механічного заводу та приватні будинки.

На Горлівському напрямку відомо про пошкоджені дві адмінбудівлі, три багатоповерхівки та приватний будинок у Бахмуті. Під обстрілами Костянтинівка, Часів Яр та околиці Соледарської громади.

Читайте також: За добу окупанти обстріляли 111 населених пунктів, загинули п’ятеро цивільних

За словами Кириленка, на Волноваському напрямку під обстрілами опинилися Вугледар та Богоявленка, обійшлося без жертв. На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено будинки на двох вулицях.

Як повідомлялося, минулої доби, 3 квітня, російські війська вбили чотирьох жителів Донецької області, ще три людини дістали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-