В Авдіївці росіяни обстріляли автобус – пасажирка загинула, водій поранений

В Авдіївці росіяни обстріляли автобус – пасажирка загинула, водій поранений

Укрінформ
В Авдіївці російські загарбники обстріляли відомчий автобус: в результаті пасажирка загинула, водій зазнав поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував відповідні фотографії з місця обстрілу.

«Одна людина загинула, одна дістала поранення під час обстрілу Авдіївки російською окупаційною армією. росіяни вдарили по проспекту Індустріальний, поцілили у відомчий автобус, в якому на той час перебувало дві людини - водій і пасажирка. І водій залишився живим, а пасажирка, на жаль, отримала поранення, несумісні з життям», - написав очільник області.

Він також зазначив, що практично у той самий час масованого обстрілу зазнало місто Часів Яр. У результаті два будинки згоріли вщент, ще три були пошкоджені. Але під час цього обстрілу ніхто не постраждав, бо люди вчасно евакуювалися.

«Досвід останнього року свідчить, що будь-яка точка на Донеччині є потенційно небезпечною, і єдиний спосіб вберегтися — виїхати до інших регіонів країни. Не зволікайте! Евакуюйтеся!», - закликав Кириленко.

Читайте також: На Донеччині за добу росіяни вбили шістьох цивільних, ще 15 поранили

Як повідомлялося, Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців, пошкоджує інфраструктурні об’єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-