Ворог уночі атакував Україну «шахедами» з півночі - збили дев’ять із десяти

Ворог уночі атакував Україну «шахедами» з півночі - збили дев’ять із десяти

Відео
Укрінформ
Армія рф уночі атакувала з півночі Україну ударними безпілотниками Shahed-136/131, також було зафіксовано близько п’яти інших цілей, імовірно повітряних куль.

Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Джерело: Офіційний Telegram-канал Командування Повітряних Сил Збройних Сил України

"Із 21.10 30 березня по 01.30 31 березня 2023 року противник атакував Україну ударними безпілотниками Shahed-136/131, також у небі зафіксовано до п’яти інших повітряних цілей, імовірно повітряних куль. Ударними дронами-камікадзе російські окупанти атакували з північного напрямку – Брянська обл. рф, через Сумську та Чернігівську області", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сили оборони навчились протидіяти запускам «шахедів» з різних напрямків – Ігнат

Зазначається, що знищено дев’ять із десяти запущених ворогом ударних дронів. Зокрема, один з них збив підрозділ ППО Сухопутних військ, ще вісім знищено силами та засобами воїнів Повітряних сил – зенітних ракетних підрозділів та мобільних вогневих груп Повітряного командування "Схід".

Читайте також: Ігнат розповів про нову загрозу: авіація рф щодня скидає десятки бомб у прифронтовій зоні

Як повідомлялося, за даними Генштабу, вночі з застосуванням ЗРК С-300 російська армія здійснила 9 ракетних пусків по цивільній інфраструктурі Харкова. Для завдання авіаційних ударів загарбники також задіяли 10 ударних БпЛА типу Shahed-136, 9 з них знищено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-