Кириленко показав наслідки обстрілів Вугледара та прилеглих сіл

Кириленко показав наслідки обстрілів Вугледара та прилеглих сіл

Фото
Укрінформ
На Донеччині російські загарбники обстріляли Вугледар та прилеглі села, через їх обстріли є поранені у Бахмуті та Часовому Яру.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував фотографії руйнувань.

«На Волноваському напрямку відбувалися обстріли Вугледара та прилеглих сіл — без постраждалих… На Горлівському напрямку три людини поранено у Бахмуті та дві — у місті Часів Яр. У Костянтинівці пошкоджено один будинок», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку у Курахівській громаді пошкоджено будинок у Вовченці, під обстрілами також околиці Курахового. Зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки та Мар'їнської громади: Мар'їнки, Красногорівки та Новомихайлівки.

Читайте також: ворог за добу обстріляв 100 населених пунктів, восьмеро поранених - Military Media Center

Крім того, Кириленко констатував, що у Соледарській громаді під вогнем опинилися Міньківка та Оріхово-Василівка, у Торецькій — околиці громади. На Лисичанському напрямку поодинокі обстріли відбувалися у Сіверській громаді — без жертв.

За повідомленням Національної поліції у Донецькій області, ворог завдав 18 ударів по області.

«Поліція задокументувала 18 ударів по Донеччині за добу. Під обстрілами перебували вісім населених пунктів. Армія росії поранила цивільних мешканців», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, армія російської федерації за минулу добу, 28 березня, поранила п’ятьох жителів Донецької області.

Фото: Телеграм Павла Кириленка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-