Українці зібрали понад 58,5 мільйона на дрони-камікадзе, купуючи «міцну» сіль

Українці зібрали понад 58,5 мільйона на дрони-камікадзе, купуючи «міцну» сіль

Укрінформ
У межах продажу спеціальної партії солі «Міць. Українська кам’яна» вдалось зібрати понад 58,5 млн грн. Це дасть змогу придбати українській розвідці близько 2200 дронів-камікадзе.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Зібрали понад 58,5 грн через UNITED24 на дрони-камікадзе для ГУР. Усе завдяки проєкту «Міць. Українська кам’яна». Тепер розвідка отримає понад 2200 безпілотників FPV. Це стало можливим завдяки кожному, хто придбав свою пачку міці. А також внескам наших донорів та бізнесу, який понад рік безупинно підтримує армію», - зазначив він.

Читайте також: Платформа United24 зібрала вже понад $300 мільйонів - Президент

Федоров уточнив, що компанія Rozetka та Сільпо взяли на себе частину витрат на собівартість солі. Другу частину – покрили донори UNITED24. Ще понад 8 млн грн зібрали завдяки розіграшу п’ятьох пачок солі з автографом начальника ГУР Кирила Буданова.

Читайте також: П'ять областей отримали ще 20 реанімобілів, придбаних за кошти UNITED24

Як повідомлялось, до річниці повномасштабного вторгнення ДП «Артемсіль» та фандрейзингова платформа UNITED24 випустили спеціальну партію солі – «Міць. Українська кам’яна», видобутої в Соледарі, щоб підтримати Головне управління розвідки Міністерства оборони України, – сформувати флотилію дронів-камікадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-