росіяни вночі завдали ракетного удару по центру Краматорська та промисловій зоні

росіяни вночі завдали ракетного удару по центру Краматорська та промисловій зоні

Фото
Укрінформ
Вночі російські загарбники вдарили ракетами по центру Краматорська та промисловій зоні.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Краматорська міська рада з посиланням на міського голову Олександра Гончаренка.

«Вночі росіяни вдарили ракетами по центру Краматорська та промисловій зоні. Без постраждалих. Уточнюємо інформацію щодо руйнувань», - йдеться у повідомленні під опублікованими фотографіями значних руйнувань, яких завдали місту ворожі ракети.

Як уточнив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко,  у Краматорську російські загарбники пошкодили освітній заклад та підприємство.

«Уночі та зранку росіяни завдали ракетних ударів по Краматорську – пошкоджено адмінбудівлю освітнього закладу та будівлю підприємства. За попередньою інформацією, без жертв… На Горлівському напрямку одна людина загинула і одна поранена у Бахмуті. Також одна людина поранена у Часовоярській громаді – у місті пошкоджено щонайменше чотири будинки. У Костянтинівці пошкоджено два будинки та газопровід», - написав очільник області.

Він зазначив, що також за минулу добу на Донецькому напрямку в Очеретинській громаді одна людина загинула в Орлівці та одна людина поранена у Первомайському. На Лисичанському напрямку пошкоджено приватні будинки на двох вулицях у Сіверську, тривають обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади.

У міськраді Краматорська повідомили про наслідки нічного ракетного удару по центру Краматорська. «Пошкоджено вісім багатоповерхівок, офісне приміщення, готель, школа, два торговельних центри, кафе та два магазини», - зазначила міська рада.

Читайте також: росіяни за добу обстріляли чотири райони Харківщини, є руйнування

Як повідомляв Укрінформ, Донецька область, зокрема і місто Краматорськ, перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців, руйнує інфраструктурні об’єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-