Армія рф уночі здійснила авіаудар по Авдіївці, двоє загиблих

Армія рф уночі здійснила авіаудар по Авдіївці, двоє загиблих

Фото
Укрінформ
На Донеччині серед ночі російські загарбники обстріляли Краматорськ та околиці міста, також авіаракетного удару зазнала Авдіївка. Є вбиті та поранені цивільні.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Серед ночі росіяни обстріляли Краматорськ та околиці міста – пошкоджено щонайменше три будинки, котельня та гаражі. На Донецькому напрямку дві людини загинули в Авдіївці. Місто зазнало авіаракетного удару – три ракети поцілили на територію АКХЗ», - написав очільник області.

Він зазначив, що щонайменше сім будинків було пошкоджено в Очеретинській громаді – під обстрілами Орлівка, Ласточкине, Тоненьке, Бердичі, Уманське, Новокалинове, Сєверне і Нетайлове. У Мар’їнській громаді від ворожих обстрілів потерпають Мар’їнка, Красногорівка та Новомихайлівка.

Читайте також: росіяни обстріляли чотири громади Сумщини та скинули вибухівку з дрона

Крім того, за словами Кириленка, на Горлівському напрямку було пошкоджено чотири житлові будинки та господарчу будівлю у місті Часів Яр, поодинокі обстріли відбувались у Торецькій та Соледарській громадах.

На Лисичанському напрямку під ворожим вогнем перебували Торське, Зарічне, Ямпіль і Терни Лиманської громади, Сіверськ та Серебрянка Сіверської громади, констатував керівник ОВА.

Читайте також: росіяни за добу 54 рази обстріляли Херсонщину, є загиблий

Як повідомлялося, армія російської федерації за минулу добу, 22 березня, вбила двох та поранила чотирьох жителів Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-