Війська рф уранці обстріляли село на Харківщині

Війська рф уранці обстріляли село на Харківщині

Укрінформ
Близько 6:00 21 березня російська армія обстріляла село Басове Харківській області, пошкоджено лінії електропередач.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Сьогодні, близько 6:00, окупанти з мінометів обстріляли с. Басове. Зафіксовано понад 20 ударів. Пошкоджено лінії електропередач. На щастя, обійшлося без постраждалих”, - йдеться в повідомленні.

Також Синєгубов зазначив, що минулої доби російські військові продовжували обстрілювати прикордонні населені пункти Харківської області. Під вогнем загарбників перебували щонайменше 14 населених пунктів. Зокрема з артилерії, танків та мінометів росіяни били по Куп'янську, Вовчанську, Дворічній, Стрілечій, Глибокому та інших населених пунктах.

Читайте також: Загарбники знову обстріляли Чернігівщину з мінометів

“На Куп’янському напрямку ворог намагався безуспішно прорвати оборону наших військ, здійснивши артилерійські обстріли населених пунктів вздовж лінії бойового зіткнення”, - зауважив очільник ОВА.

Крім того, додав він, в області тривають роботи з розмінування. Піротехнічні підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій протягом доби вилучили і знешкодили 27 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, протягом доби російська армія завдала 21 авіаційний та 9 ракетних ударів, а також здійснила 57 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-