Прикордонники відбили кілька атак поблизу Бахмута

Прикордонники відбили кілька атак поблизу Бахмута

Укрінформ
Упродовж доби бійці Держприкордонслужби відбили кілька атак ворога на Донеччині та ліквідували групу загарбників у межах Луганщини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДПСУ.

Зазначається, що дві штурмові атаки ворога прийшлися на опорні пункти прикордонників у Бахмуті. Упродовж ночі обстрілами з артилерії та танків противник зруйнував частину фортифікаційних споруд. Уже вдень «вагнерівці» спробували організувати прорив на цьому напрямку, проте подолати рубіж не змогли. У стрілецькому бою загін найманців зупинили охоронці кордонів.

Ще один напад українські оборонці локалізували на іншому напрямку у Донецькій області. У цій місцевості бій був короткочасним, оскільки прикордонники-мінометники «розсіяли» десяток штурмовиків на етапі зосередження для атаки.

Читайте також: Ситуація навколо Авдіївки подібна до подій у Бахмуті – британська розвідка

А на Луганщині розрахунок станкового гранатомета прикордонного підрозділу вразив групу ворожої піхоти. Вогонь скорегували оператори БПЛА, які й помітили рух стрілецького відділення загарбників у бік лінії зіткнення. Щонайменше четверо загарбників ліквідовані.

За орієнтовними даними, від вогневого ураження підрозділів Держприкордонслужби ворог втратив 17 осіб - 6 вбитими та 11 пораненими.

Як повідомляв Укрінформ, у Луганській області прикордонники знешкодили безпілотний літальний апарат DJI Mavic 2 Enterprise з тепловізійною камерою, який російські війська застосовували для розвідки позицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-