Війська рф зранку атакували ракетами Авдіївку

Війська рф зранку атакували ракетами Авдіївку

Укрінформ
На Донеччині зранку відбувся ворожий авіаракетний удар по Авдіївці, а минулої доби ворог гатив по різних напрямках, у регіоні є загиблі та поранені цивільні.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував відповідні фотографії руйнувань.

«На Донецькому напрямку в Курахівській громаді пошкоджено будівлю колонії. У Мар'їнській громаді - під обстрілами Мар'їнка та Красногорівка, в Очеретинській — Красногорівка, Кам'янка, Сєверне і Водяне. Зранку відбувся авіаракетний удар по Авдіївці — без жертв», - написав очільник області.

Своєю чергою керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у Телеграмі підтвердив, що "росіяни завдали чотирьох авіаударів по Авдіївці. Жертв немає. Обстріли міста відбуваються фактично цілодобово".

Кириленко зазначив, що на Горлівському напрямку було дві хвилі обстрілів Костянтинівки з «Ураганів» касетними боєприпасами, у результаті поранень зазнали шестеро людей, пошкоджено щонайменше 19 будинків, школу та підприємство. Крім того, одна людина загинула і одна поранена в Торецьку, відомо про одного пораненого та п’ять пошкоджених багатоповерхівок у Бахмуті.

У Соледарській громаді пошкоджено п’ять будинків у Федорівці і п’ять будинків у Васюківці, гучно було в Часовоярській громаді.

На Лисичанському напрямку під обстрілами - околиці Сіверської громади, Торське і Зарічне Лиманської громади, констатував керівник ОВА.

Читайте також: Війська рф впродовж доби 76 разів атакували Херсонщину

Як повідомлялося, армія російської федерації за минулу добу, 16 березня, вбила двох та поранила вісьмох жителів Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-