На Куп’янському напрямку росіяни знову штурмували позиції ЗСУ

На Куп’янському напрямку росіяни знову штурмували позиції ЗСУ

Укрінформ
На Куп’янському напрямку війська рф знову намагаються атакувати – штурмують позиції ЗСУ у Гряниківці.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

«Ворог і сьогодні атакував наші позиції у населеному пункті Гряниківка, і наразі бої ще тривають. Ворог несе втрати, успіху наразі не має. Відступає на раніше зайняті позиції. Такі хвилі атак у нас ідуть, на жаль, постійно», - сказав Синєгубов.

За його інформацією, загарбники наступають невеликими штурмовими групами. У самій Гряниківці, зауважив Синєгубов, майже не залишилося цивільних, бо село постійно знаходиться під вогнем.

Він також зазначив, що ворог з усіх видів озброєнь обстрілює населені пункти Куп’янського, Чугуївського, Харківського районів. Уранці 14 березня, як повідомлялося, обстріляв Вовчанськ.

«Було пряме влучання в пункт ДСНС, пряме влучання у цивільний автомобіль, і жінка, яка знаходилася в цьому автомобілі, загинула на місці. Пошкоджено щонайменше п’ять приватних будинків. І така ситуація, руйнування в нас щодня в населених пунктах прикордоння», - сказав начальник ОВА.

Як повідомлялося, 13 березня з Гряниківки вивезли двох поранених місцевих жителів. Їх госпіталізували в стані середньої важкості.

У Куп’янському районі тимчасово захопленими залишаються 29 населених пунктів, ще три – перебувають у «сірій» зоні, там тривають бої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-