ЗСУ контролюють ситуацію на луганській ділянці фронту, ворог не має успіхів — Гайдай

ЗСУ контролюють ситуацію на луганській ділянці фронту, ворог не має успіхів — Гайдай

Укрінформ
Сили оборони України контролюють ситуацію на луганській ділянці фронту, ворог не має успіхів на Кремінському та Сватівському напрямках, хоча ситуація там важка.

Про це в ефірі телемарафону повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

“У нас залишається все стабільно - стабільно важко, але повністю контрольовано Силами оборони. На Білогорівському напрямку ворог застосовує, крім артилерії різних калібрів, танків і мінометів, різного озброєння, ще й авіацію, намагається постійно атакувати позиції наших захисників. Така сама важка ситуація і на Кремінському, і на Сватівському напрямках, але успіхів ворог там не має. Ніяких просувань там суттєвих чи ще чогось немає. Не дивлячись на те, що величезну кількість кинули туди і особового складу (рф - ред.), І техніки так само. За підтримки танків і БМП постійні штурми, але героїчно все наші захисники відбивають”, - розповів Гайдай.

Читайте також: До лікарні в Біловодську на Луганщині привезли 150 поранених «вагнерівців»

Він додав, що на полі бою відчувається наявність величезної кількості російських військових, “тому що дійсно вони втрачають за добу десь до роти бійців, але від того кількість хвиль наступу не зменшується”.

“Оці хвилі ідуть постійно одна за одною, для того, щоб все ж таки якось виснажити наших захисників, продавити і піти далі десь у бік або Харківської, або Донецької області. Але ще раз говорю - абсолютно міцно тримають позиції, не дивлячись на те, як би там важко не було, все повністю під контролем”, - наголосив Гайдай.

Як повідомлялося, раніше Гайдай розповів, що на Кремінському напрямку росіяни через значні втрати військової техніки воюють на старих танках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-