Загарбники обстріляли три прикордонні райони Харківщини

Загарбники обстріляли три прикордонні райони Харківщини

Укрінформ
У Харківській області минулої доби, 11 березня, російська армія обстрілювала прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів, пошкоджені приватні житлові будинки.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Ворог продовжує обстріли населених пунктів Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів Харківщини, що розташовані недалеко від лінії зіткнення та кордону з рф”, - йдеться у повідомленні.

За словами Синєгубова, минулої доби під мінометним та артилерійським вогнем перебували райони населених пунктів Червона Зоря, Красне, Огірцеве, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Гряниківка та інші.

Читайте також: ЗСУ за добу відбили 92 атаки на п'яти напрямках

Ворожими обстрілами пошкоджені приватні житлові будинки та господарчі споруди у селі Западне. Постраждалих серед цивільного населення за добу немає.

Як зазначив очільник Харківщини, в області тривають роботи з гуманітарного розмінування. За минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили майже 3 тис. га території, а також знешкодили 42 вибухонебезпечні предмети.

Своєю чергою, ГУ Нацполіції у Харківській області у Фейсбуці додає, що в регіоги пошкоджені 12 приватних будинків.

"Ворог не припиняє щоденні обстріли мирного населення Харківщини. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти упродовж доби зафіксували 12 фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів і відкрили кримінальні провадження", - йдеться в повідомленні.

Також в поліцію доставили для перевірки 54 особи за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, 11 березня на Куп'янському та Лиманському напрямках росіяни зберігали суттєву військову присутність у прикордонних з Україною районах для недопущення перекидання підрозділів Сил оборони на інші напрямки.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-